21. marts 2024

Maleriudstilling, musik & fortællinger

Henrik Volf Show 2024
Oplev en unik kunstoplevelse med Henrik Volf: Maleriudstilling, Musik & Fortællinger!

Træd ind i Henrik Volfs multikunstneriske univers, hvor maleri, musik og fortællinger forenes i en magisk symbiose.
Den midtjyske multikunstner inviterer dig til en uforglemmelig dag fyldt med inspiration og underholdning.

Maleriudstilling:
Først præsenteres du for en eksklusiv maleriudstilling, hvor Volfs værker springer til live med farver, former og følelser.
Lad dig fordybe i hans enestående kunstneriske visioner, og lad dig inspirere af de smukke kreationer, der fortæller historier uden ord.

Musik & Fortællinger:
Derefter trækkes du ind i en verden af musik og fortællinger, når Henrik Volf selv stiger op på scenen. Med udgangspunkt i sin anmelderroste selvbiografi, "Alt Det Der Tåler Dagens Lys", tager han dig med på en rejse gennem livets strabadser, triumfer og hjerteknusende øjeblikke. Du vil blive betaget af hans ærlige fortællinger og rørende musikalske præstationer, der afspejler en livslang kamp for at erobre verden med kunsten som følgesvend.

Eksklusivt tilbud:
Efter koncerten har du mulighed for at erhverve et signeret eksemplar af Henrik Volfs selvbiografi og tage en bid af hans inspirerende historie med dig hjem.

📞 Kontakt os for yderligere oplysninger:

Bent Pedersen:
📱 Mob.: 40895820
✉️ Email: bentclemen@vip.cybercity.dk

Henrik Volf:
📱 Telefon: 40891016
✉️ Email: maleriafhenrikvolf@gmail.com
🌐 Web: www.henrikvolf.dk | www.maleriafhenrikvolf.dk


16. marts 2024

Maleriudstilling, musik & fortællinger // DGI-Huset, Herning d. 16. marts 2024.

Maleri Af Henrik Volf - DGIMaleri Af Henrik Volf - DGI 3Maleri Af Henrik Volf - DGI 2

Tusind tak, Herning!

En kæmpe stor og rungende tak til Bent Pedersen og familien for at arbejde solen sort, både før, under og efter mit efterhånden ret så omfattende maleri- og koncertcirkus.
Tak til alle jer, der kom, så, lyttede og ikke mindst klappede under koncerten i aften på DGI-Herning. Det var en fuldstændig fantastisk og rørende dag for mig. Folk lyttede virkelig og tog imod min historie. Tak til jer, der købte malerier og bøger. I er med til at gøre mit maleri-eventyr ENDNU mere eventyrligt.
En kæmpe tak til Henrik Bank fra Dansk Musiker Forbund Herning, Heidi Offersen fra DGI HUSET HERNING og Bent Clemen Pedersen fra Senior klubben i DGI for muligheden.
Igen; Tak for en fabelagtig dag og aften.

KH
Henrik Volf
22. januar 2024

En rigtig sød artikel omkring kunst og kultur i Stadil❤️

IMG_3707

STADIL OMFAVNEDE KUNSTEN OG KULTUREN

En kold og blæsende januardag blev forvandlet til en hjertevarm og mindeværdig oplevelse foran de mange mennesker, der i lørdags samledes i det lille hyggelige forsamlingshus i Stadil i det vestlige Jylland. Dagens hovedperson var musiker og kunstner Henrik Volf

Af Anne Bentre Foldrup

Lokale kunstelskere og musikentusiaster var alle inviteret til en kulturel lørdag i byens forsamlingshus. Et smukt og fint gammelt hus i hjertet af Stadil. Et hus man blev glad af, blot ved at kigge indenfor. Et hus, der kom til sin rette denne lørdag i januar, hvor husets fyldtes med kultur. En flot kunstudstilling og en fantastisk koncert.
Bag arrangementet var de frivillige stærke kræfter i Stadils Forsamlingshus og her er navne som Else Jeppesen, Erik Jepsen og Jytte Jensen værd at nævne. Borgere som skænker den lille by et utal af frivillige timer og var med til at dette arrangement blev til virkelighed.
Sammen havde de indbudt kunstner og musiker Henrik Volf for at give byen en dag med kultur.
Den speedsnakkende midtjyde som nu ikke kun deler gavmildt ud af sin musik, men også af sin historie, som trækker tråde helt ud til det vestlige Jylland.
Henrik Volf tager udgangspunkt i sin selvbiografi ”Alt det der tåler dagens lys”, som han udkom med tilbage i 2022. Men det stopper ikke der. Han har mere at byde på – og dem, der kom forbi det lille hyggelige velbevarede forsamlingshus, kunne nyde malerier fra netop Henrik Volfs hånd.

EN ÆGTE VOLF
Eftermiddagstimerne gik med at nyde malerier og et glas, alt imens man kunne få et par ord fra kunstneren selv, og den mulighed var der mange, der tog imod. Der blev snakket, vurderet, grint og handlet. Flere af gæsterne viste stor interesse for at få en ægte Volf med sig hjem.
Da eftermiddag blev til aften, spredte en duft sig i huset. En duft af hygge. I køkkenet sørgede Else Jeppesen for at alle sultne munde kunne få sig et lækkert måltid. Duften af tarteletter solgte madbilletterne helt af sig selv.
Nye gæster kom til – andre kom igen.
En times hygge ved bordene i stearinlysets skær. Snakken gik i det lille samfund. Her vil man hinanden. Det betyder noget, at man har det her. Fællesskabet i det lille samfund. At man er sammen om noget. At nogen sørger for at der sker noget – og i de fine lokaler byen har, er det ikke svært.

HISTORIER KRYDDERIER
Efter at have nydt både kunstudstilling og det lækre måltid, samledes alle om rundbordene i det hyggelige forsamlingshus. Her blev gæsterne mødt af Henrik Volf selv, der denne gang bevægede sig fra kunsten over til musikken.
Historierne tog fat. Henrik Volf har i mange år levet af musikken, men i denne særlige sammensætning, er man solo på scenen, men nu med både guitar og selvbiografi.
Publikum tog imod. De lyttede. De afventede. De smilte og lo. Der kom både fortællinger og sange som gav anledning til eftertænksomhed. Henrik Volf bød på både hjertevarme anekdoter og kærlige ord til og om de mange mennesker, der har gjort en forskel i hans liv.
Dagens gæster blev underholdt i to sæt, og både de helt unge og de ældre borgere, der valgte at være sammen om netop denne oplevelse, fik vist alle noget med hjem. Der blev delt smil og grin. Ingen var i tvivl. Dagen blev til nye minder i det gamle hus.

STORE KRÆFTER I LILLE BY
Denne kunst & musik dag er et bevis på, hvor meget vilje og fællesskab, der kan findes i de små samfund. At Henrik Volf formåede, at forvandle et lille forsamlingshus til et mekka for kunst og musik, og deltagerne gik derfra med en oplevelse, det ved de fleste, der har oplevet ham, at han kan, men det kræver lokale stærke kræfter, der byder ind med frivilligt hjerteblod.
Kunstner Henrik Volf viste alle, at kunst og musik kan noget – men rammerne, de blev skabt af dem der bor i Stadil.
Det at skabe forbindelser og bringe mennesker sammen, det handler nemlig om dem, der bor der - uanset hvor lille eller stor en by er.Januar 2024

Is gobler - NYHED!

Maleri Af Henrik Volf IS GOBLER 2

Is gobler 5 0 x 7 0

Maleri Af Henrik Volf IS GOBLER

Is gobler 1 4 0 x 8 0

Januar 2024

Henrik Volf Maleriudstilling & Koncert Stadil
Musik, fortællinger & fernisering af Henrik Volf
Mød den midtjyske multikunstner Henrik Volf, når han lørdag d. 20. januar 2024 udstiller sine malerier i Stadil Forsamlingshus, og sidst på dagen byder på musikalsk underholdning. - Det er med en stor stolthed at jeg nu åbner op for et helt nyt koncept fra min kunstneriske verden; Musik, Fortællinger & Fernisering, fortæller Volf.

Fernisering
Dagen starter kl 15.00 med en vaske ægte maleriudstilling i Stadil Forsamlingshus med fernisering og boblevand, og mulighed for at købe øl og vand i baren.
Musik & Fortællinger

Musik & fortællinger
Kl. 19.00 går den midtjyske troubadour på scenen med showet Alt Der Der Tåler Dagens Lys / Musik & Fortællinger
Showet tager udgangspunkt i Alt Det Der Tåler Dagens Lys”, som er titlen på Henrik Volfs anmelderroste selvbiografi, der udkom i november 2022, godt krydret med en ubetinget kærlighed til livet, anekdoter og musik fra det både det Volfske, og andres katalog, gennem de sidste sidste 35 år.
En fandenivolFsk, selvironisk og musikalsk rejse omkring storhedsvanvid og om at turde. Turde at fortælle historien.
- Det en fortælling om et liv. Og jeg har lyst til at fortælle min. Med musik, mine egne ord, og fortællinger, fortæller musikeren, der nu også kan kalde sig forfatter.
Bogen ”Alt Det Der Tåler Dagens Lys” skildrer en evig kamp om at erobre verden, uanset prisen, med de talenter og dæmoner, man nu er skabt med. Volf manøvrerede i en verden, hvor han i mange år gik på line imellem at blive en af Danmarks bedste brydere, samtidig med at musikken trak i en helt anden retning.
En sand historie, om at gøre sig umage, og om at øve sig i at blive et godt menneske. Selvom temperamentet ind i mellem spænder ben.
Efter koncerten vil der være mulighed for at købe et signeret eksemplar af selvbiografien.
Der er gratis entre’ hele dagen.

Yderligere oplysninger:
Henrik Volf:
40891016 / maleriafhenrikvolf@gmail.com
Web:
www.henrikvolf.dk www.maleriafhenrikvolf.dk
Stadil Forsamlingshus / Jytte Jensen:
42193798 / jyttejensen56@live.dkSeptember 2023

384335110_659696739475748_4819869802850323986_n
Musik, fortællinger & fernisering af Henrik Volf
Mød den midtjyske multikunstner Henrik Volf, når han lørdag d. 30. September udstiller sine malerier i Borris Sports- og Kulturcenter,
og sidst på dagen byder på musikalsk indslag i den store hal. Fuld af kærlighed og fortællinger omkring den lille vestjyske provinsby Borris.
- Faktisk er jeg født i Boris, da min bedstemor var jordemoder i Borris Sogn, og her er koblingen til byen. Min mor og jeg havde derfor det store privilegium, at kunne blive i barselssengen i tre uger. Samtidig fik vi begge fuld forplejning og den største og kærligste omsorg, man kunne tænke sig, fortæller Volf. - Og det er faktisk kun én af mange historie jeg kan fortælle om den by, da en del af min familie faktisk har boet i byen i en længere årerække. Så det er med en stor stolthed at jeg nu åbner op for et helt nyt koncept fra min kunstneriske verden; Musik, Fortællinger & Fernisering. Lige nøjagtig med afsæt i Borris.
Fernisering
Dagen starter kl 13.00 med en vaske ægte maleriudstilling i Multisalen med fernisering og boblevand, og fra kl 17.00 vil der være mulighed for at købe mad, øl og vand, inden den midtjyske troubadour går på scenen klokken 18.00 i den store hal.
Musik og fortællinger
Showet tager udgangspunkt i Alt Det Der Tåler Dagens Lys”, som er titlen på Henrik Volfs anmelderroste selvbiografi, der udkom i november 2022, godt krydret med en ubetinget kærlighed til livet, anekdoter og musik fra det både det Volfske, og andres katalog, gennem de sidste sidste 35 år.
“Mod er det vigtigste…”
En fandenivolFsk, selvironisk og musikalsk rejse omkring storhedsvanvid og om at turde. Turde at fortælle historien.
- Det en fortælling om et liv. Og jeg har lyst til at fortælle min. Med musik, mine egne ord, og fortællinger, fortæller musikeren, der nu også kan kalde sig forfatter.
Bogen ”Alt Det Der Tåler Dagens Lys” skildrer en evig kamp om at erobre verden, uanset prisen, med de talenter og dæmoner, man nu er skabt med. Volf manøvrerede i en verden, hvor han i mange år gik på line imellem at blive en af Danmarks bedste brydere, samtidig med at musikken trak i en helt anden retning.
En sand historie, om at gøre sig umage, og om at øve sig i at blive et godt menneske. Selvom temperamentet ind i mellem spænder ben.
Efter koncerten vil der være mulighed for at købe et signeret eksemplar af selvbiografien.
Der er gratis entre’ hele dagen.

Yderligere oplysninger:
Inger Bech:
21742411 / ibs.bech@gmail.com
Henrik Volf:
40891016 / maleriafhenrikvolf@gmail.comJuni 2023
> > > K O N K U R R E N C E < < <

Jeg har kastet mig over paraplyer.
De er både beskyttende, smukke og skærmende på én gang. Jeg synes faktisk at der er meget kærlighed i paraply.
Enten alene i et voldsomt regnvejr, eller hvor flere er sammen under en beskyttende paraply. Derfor er jeg i gang med en serie på omkring 8-10 stk og to er allerede fløjet fra reden. Jeg startede hele balladen med at male et lille 40×40 paraply maleri, meget ala det her.

Jeg har nu bestemt mig for, at netop den skal være med i en konkurrence, til ære for alle de søde følgere som støtter op omkring mig og mit maleri-eventyr på Facebook.
Så hold øje med siden:
https://www.facebook.com/MaleriAfHenrikVolf/,
og hvis du ikke allerede har gjort det, så giv siden et Like. Så er du lige pludselig med i en konkurrence omkring dette maleri.
Meget mere om det inden alt for længe.

Tak for opmærksomheden,
og med kærlig hilsen
Henrik Volf

Maleri Af Henrik Volf 631 kopier

Maleri Af Henrik Volf 631-2 kopier

Maleri Af Henrik Volf 631-3

Maleri Af Henrik Volf 631-4

Maleri Af Henrik Volf 631-5

Maj 2023

Maler op til udstilling d. 12-13-14 maj i Ikast:
1 2 0 x 2 0 0

Maleri Af Henrik Volf - Højt til loftet 65 kopier

Maleri Af Henrik Volf - Højt Til Loftet 30

Maleri Af Henrik Volf - Højt Til Loftet 35
Maleri Af Henrik Volf - Højt Til Loftet 31

Maleri Af Henrik Volf - Højt Til Loftet 37

Maleri Af Henrik Volf - Højt Til Loftet 36


Maler op til udstilling d. 12-13-14 maj i Ikast:
1 2 0 x 2 0 0

Maleri Af Henrik Volf - Højt Til Loftet - 26

Maleri Af Henrik Volf - Højt Til Loftet 20

Maleri Af Henrik Volf - Højt Til Loftet 21

Maleri Af Henrik Volf - Højt Til Loftet 23

Maleri Af Henrik Volf - Højt Til Loftet 24

Maleri Af Henrik Volf - Højt Til Loftet 22


Maler op til udstilling d. 12-13-14 maj i Ikast:
1 0 0 x 1 5 0

Maleri Af Henrik Volf 624 HØJT TIL LOFTET 1

Maleri Af Henrik Volf 624 HØJT TIL LOFTET 4

Maleri Af Henrik Volf 624 HØJT TIL LOFTET 5

Maleri Af Henrik Volf 624 HØJT TIL LOFTET 2

Maleri Af Henrik Volf 624 HØJT TIL LOFTET 3

Maleri Af Henrik Volf 624 HØJT TIL LOFTET


Maler op til udstilling d. 12-13-14 maj i Ikast:
1 2 0 x 1 5 0

Maleri Af Henrik Volf - Højt Til Loftet 17

Maleri Af Henrik Volf - Højt Til Loftet 67

Maleri Af Henrik Volf - Højt Til Loftet 47

Maleri Af Henrik Volf - Højt Til Loftet 57

Maleri Af Henrik Volf - Højt Til Loftet 37

Maleri Af Henrik Volf - Højt Til Loftet 27


Maler op til udstilling d. 12-13-14 maj i Ikast:

N E W Y O R K
1 0 0 x 1 6 0

1

Maleri Af Henrik Volf - Højt Til Loftet 16

Maleri Af Henrik Volf - Højt Til Loftet 15

Maleri Af Henrik Volf - Højt Til Loftet 41

Maleri Af Henrik Volf - Højt Til Loftet 31

Maleri Af Henrik Volf - Højt Til Loftet 45

Maleri Af Henrik Volf 621 - Højt til loftet22


Maler op til udstilling d. 12-13-14 maj i Ikast:
1 0 0 x 1 8 0

Højt til loftet - Maleri Af Henrik Volf 620-1 kopier

Højt til loftet - Maleri Af Henrik Volf 620-3 kopier

Højt til loftet - Maleri Af Henrik Volf 620-2 kopier

Højt til loftet - Maleri Af Henrik Volf 620-4 kopier

Højt til loftet - Maleri Af Henrik Volf 620-5 kopier

Højt til loftet - Maleri Af Henrik Volf 620 kopier

Maleri Af Henrik Volf 620

MALERI AF HENRIK VOLF - HØJT TIL LOFTET UGE 18-19-2


MALERIUDSTILLING FREDAG, LØRDAG & SØNDAG D. 12-13-14 MAJ 2023 I IKAST

KLIK PÅ Facebookannonce FOR INFO / BEGIVENHED
Marts 2023

MALERIUDSTILLING I EGET SOMMERHUS
PÅSKE LØRDAG & SØNDAG D. 8. - 9. APRIL 2023 FRA 12-16 BEGGE DAGE.

Jeg giver et glas hvidvin, indkøbt hos de to købmænd Morten og Thomas Hansen, til de fremmødte.
De har sørget for at DER ER NOK !

ALLE ER VELKOMMEN.

Kærlig hilsen
Henrik Volf | Maleri Af Henrik VolfKLIK PÅ UGLEN FOR INFO / BEGIVENHED Caps logo


November 2022


ALT DET DER TÅLER DAGENS LYS


Pressefoto 2022 - Henrik Volf - &#34;De t Der Tåler  Dagens Lys&#34;
ALT DET DER TÅLER DAGENS LYS
En selvbiografi af Henrik Volf

- Jeg har, de sidste 3 år, skrevet på en historie. Min helt egen historie. Til skræk og advarsel, og forhåbentlig et lille grin og en lille tåre i ny og næ. Undervejs, fortæller Henrik Volf.
- Og det er en ordentlig krabat, som man siger i den her branche. Forfatter-branchen. Om jeg har gjort mig fortjent til denne titel, forfatter. Det vil jeg lade dig om at bestemme. Du som måske vil læse min historie. Her er den i hvert fald.

Bogen som udkommer mandag d. 14. november, er skrevet af Henrik Volf. Med egne ord og fortællinger.
Historien skildrer først og fremmest en evig kamp om at erobre verden, uanset hvad det koster. Med de talenter og dæmoner man nu er skabt med. Her manøvrerer Volf i en verden, og går på line imellem dét at blive en af
Danmarks bedste brydere, samtidig med at musikken trækker i en helt anden retning. Det er samtidig en historie om at gøre sig umage, og om at øve sig i at blive et godt menneske. Selvom temperamentet ind mellem spænder ben. Og så handler bogen i den grad om en ubetinget kærlighed til livet, en overdrevet tro på egne evner, og ikke mindst, om at sætte sin succes inden for rækkevidde.

Facts/info:

HENRIK VOLF
Alt Det Der Tåler Dagens Lys
MIN HISTORIE

© VMP Forlag

1. udgave, 1. oplag.
ISBN 978-87-974167-0-9

512 sider hardcover bog

Forsidefoto: Arne Stenstrup Hansen
Bagside fotos: Private fotos
Fotos i bog: Se billedtekster
Korrektur: Tjerry Korrektur
Grafisk tilrettelægning: Henrik Volf
Bogen er trykt hos: Green Grafic ApS, Ikast

En speciel tak til Herning Folkeblad, for tilladelse til at bruge fotos og artikler

© VMP Forlag - 40891016

Henrik Volfs selvbiografi

Juni 2022

MALERI AF HENRIK VOLF SPONSOR FOR RINGKØBING FODBOLD


RIF MALERI m RAMME

© 2024 Maleri Af Henrik Volf